Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 02:54 sati


Trenutno svira:
BOA
ZemljaSviralo je:

RENATO METESSI
Koji Film Sad Vrtis U Glavi (ft. Zvijezde)

VAN MORRISON
Have I Told You Lately

TINA TURNER
Foreign Affair

MARIAH CAREY
Against All Odds

DALEKA OBALA
Ti nisi tu

22.02.2021. 14:07:12

Ljekarna iz Vrazove preseljena u ulicu Grada Koblenza

Župan Varaždinske županije Radimir Čačić  u pratnji ravnateljice Ljekarne Varaždinske županije Zvezdane Petrović i suradnika obišao je novu ljekarnu u sastavu zdravstvene ustanove koja je preseljena iz ulice Stanka Vraza na novu lokaciju u Ulicu grada Koblenza u Varaždinu (na platou kod nedavno otvorene trgovine). Radi se o ljekarni koja je opremljena po najsuvremenijim standardima kako bi korisnicima mogla pružati najbolju moguću uslugu, a samoj ljekarni je omogućen pristup s više strana uz veliko parkiralište u neposrednoj blizini. Župan Čačić je pohvalio ovaj projekt. - Želim naglasiti kako je rad naše ljekarne u protekle tri i pol godine generirao razliku u dobiti u odnosu na zatečeno stanje od gotovo 4 milijuna kuna i sa tim novcem se raspolaže racionalno i ulaže se u projekte kakav je ovaj. Danas u ovome kvartu imamo jednu funkcionalnu, modernu i lijepo uređenu ljekarnu. Inače u samome sustavu imamo ukupno trinaest ljekarni, a poslovanje ustanove je izuzetno dobro. I nadalje ćemo ulagati u opremu i automatizaciju, a gdje bude potrebno i u nove prostore poput ovoga. Naravno, koristimo i novac iz EU fondova. Jedan takav projekt je prva županijska automatizirana ljekarna sa robotom u Hrvatskoj kojeg smo nedavno predstavili s investicijom vrijednom 1,7 milijuna kuna. To je nešto što je ljekarna financirala iz vlastitih sredstava. Drugi takav projekt je financiran 50% iz vlastitih sredstava, a 50% europskim novcem, a radi se o energetskoj obnovi zgrade u Kolodvorskoj ulici u vrijednosti od 2 milijuna kuna – rekao je župan. 
Ravnateljica Ljekarne Varaždinske županije Zvezdana Petrović je izrazila nadu kako će ova ljekarnička jedinica biti od koristi brzorastućoj stambenoj četvrti koja je zapravo kombinacija jednog kvarta s obiteljskim kućama i jednog kompleksa zgrada koje su i dalje u izgradnji - Naša ljekarnička jedinica na staroj lokaciji bila je u blizini druge ljekarničke jedinice na Korzu, a s druge strane je ljekarna u Radićevoj ulici. Ideja o preseljenju je zapravo bila sama po sebi i potreba i nužnost i kada se ukazala prilika i potreba za preseljenjem u ovaj kvart mi smo to i napravili. Sigurna sam da smo na taj način i našu uslugu približili i žiteljima tog dijela grada s druge strane kućanske rampe koja je uvijek na neki način bila i fizička, a pomalo i psihološka barijera – rekla je Zvezdana Petrović. 
Novu ljekarnu su obišli i zamjenik župana Robert Vugrin, savjetnica župana za pripremu razvojnih i projektnih strategija u društvenoj djelatnosti Zdravka Grđan, predsjednik Upravnog vijeća Ljekarni Zdenko Đuras i zamjenica predsjednika Valerija Paljak.
Radno vrijeme ljekarne je radnim danom od 7 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati.