Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 16:53 sati


Trenutno svira:
Davorin i Bogovici
KrenimoSviralo je:

BRUNO MARS
Marry You

Jim Carey
Somebody To Love

CHRIS REA
The Road To Hell

BOA II feat. Mario Huljev
Absentia

EN VOGUE
Free Your Mind

25.10.2022. 12:29:12

SAVJETOVANJE - Odluke o načinu, postupku i kriterijima za imenovanje ulica, trgova i naselja na području Grada Varaždina

U razdoblju od 21. listopada do 20. studenog 2022. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom usvajanja Odluke o načinu, postupku i kriterijima za imenovanje ulica, trgova i naselja na području Grada Varaždina. Svrha ove Odluke je urediti postupak, način i kriterije za određivanje imena naselja, ulica i trgova kao i utvrđivanje i označavanje područja naselja, ulica, trgova te označavanje zgrada kućnim brojevima. 
Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja. 
Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-sa-zainteresiranom-javnoscu-2022-godini/ pod rednim brojem 34. 
Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 20. studenog 2022. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom: „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o načinu, postupku i kriterijima za imenovanje ulica, trgova i naselja na području Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: komunal@varazdin.hr.