Utorak je.


U popodnevnom
terminu uz Vas je Brankica
Trenutno svira:Sviralo je:
Da mogu ispocetka

DR. ALBAN
It's My Life

MICHAEL JACKSON
Black Or White

29.06.2022. 09:08:31

Asfaltirana prometnica u Hrastovcu

Zahvaljujući odličnoj suradnji između Grada Varaždinskih Toplica i Županijske uprave za ceste Varaždinske županije,modernizirana je još jedna prometnica. Asfaltiranje 1300 metara ceste u Hrastovcu još je jedan dokaz kako ŽUC ima sluha za potrebe Grada Varaždinskih Toplica. Zahvalivši ŽUC-u na čelu s ravnateljem Tomislavom Osonjačkim što su prepoznali važnost asfaltiranja ove lokalne ceste, gradonačelnica Dragica Ratković poručila je kako na ovaj način povećavaju kvalitetu života građana.  Uz gradonačelnicu Ratković, ravnatelja ŽUC-a Osonjačkog, člana Mjesnog odbora Hrastovec Toplički i županijskog vijećnika Željka Dvekara, radove na asfaltiranju ceste u Hrastovcu obišao je i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak koji je napomenuo kako je, uz redovna održavanja, cilj asfaltirati što više neasfaltiranih cesta. 
Inače, Županijska uprava za ceste Varaždinske županije vodi brigu o 950 kilometara županijskih i lokalnih prometnica, od čega je još 50 kilometara neasfaltirano. 
- Sada je modernizirana ova prometnica u Hrastovcu dužine 1300 metara, a u sljedećih nekoliko tjedana počinju radovi na križanju Oštrice na području Novog Marofa. Uz to je u planu asfaltiranje ceste u Vanjkovcu, nastavljaju se radovi u Gajevoj ulici u Cestici, u Horvatskom na području Ivanca bit će proširena cesta, a sve kako bi našim građanima omogućili što lakše i sigurnije prometovanje – rekao je župan Stričak naglasivši kako ŽUC raspolaže s proračunom od 60-ak milijuna kuna zbog čega u godinu dana ne može riješiti svu problematiku. No, istaknuo je čelni čovjek Varaždinske županije, ŽUC poduzima sve da se što više tih cesta modernizira i da budu u što boljem stanju. 
Radovi na modernizacije ceste u Hrastovcu vrijedni su 612 tisuća kuna.