Petak je.


U jutarnjem terminu
s Vama je Robert
Trenutno svira:
NICK CAVE & THE BAD SEEDS
Nature BoySviralo je:

Leut Magnetik
Evo Me Doma

BLONDIE
Sunday Girl

ANASTACIA
WHY`D YOU LIE TO ME

KOOL & THE GANG
Ladies Night

DIDO
Thank You

09.04.2021. 13:35:34

OBJAVLJENI REZULTATI JAVNIH POZIVA ZA FINANCIRANJE PROJEKATA UDRUGA I OSTALIH NEPROFITNIH ORGANIZACIJA

Nakon završenog javnog poziva i provedenog postupka ocjenjivanja, Grad Varaždin je objavio rezultate, odnosno Odluke o odobravanju financijskih sredstava za projekte/programe udruga i ostalih neprofitnih organizacija u odgoju i obrazovanju, socijalnoj skrbi i zdravstvu i kulturi te za područje mladih od javne potrebe za Grad Varaždin u 2021. godini. 
Grad Varaždin, unatoč pandemiji uzrokovanoj virusom COVID-19, i ove godine nastavlja s financiranjem projekata/programa udruga i ostalih neprofitnih organizacija te tako i u ovim teškim vremenima brine o civilnom društvu. 
Ove godine dodijeljena su financijska sredstva za 98 udruga i ostalih neprofitnih organizacija u ukupnom iznosu od 1.600.000,00 kuna. Od navedenog cjelokupnog iznosa, 90.000,00 kn dodijeljeno je udrugama u području odgoja i obrazovanja (ukupno 4), 660.000,00 kn udrugama i ostalim neprofitnim organizacijama u području socijalne skrbi i zdravstva (ukupno 41), 760.000,00 kn udrugama, samostalnim umjetnicima i ostalim neprofitnim organizacijama u području kulture (ukupno 40) te 90.000,00 kn udrugama i ostalim neprofitnim organizacijama za područje mladi (ukupno 13). Grad Varaždin će s nositeljima projekta/programa sklopiti ugovor o financiranju projekta/programa. 
Kako bi se utvrdili uvjeti za proglašenje prirodne nepogode od mraza, Gradsko povjerenstvo Grada Varaždina za procjenu šteta od prirodnih nepogoda poziva oštećenike na čijoj je imovini nastala šteta uslijed mraza na području Grada Varaždina da se jave na Prethodni poziv koji je obavljen na strancima Grada Varaždina na linku: Prethodni poziv za prijavu šteta od mraza u poljoprivredi za područje Grada Varaždina (varazdin.hr) Upiti u vezi prijava radnim danom od 11,00 do 13,00 sati na telefon: 042/402-523 ili putem e-pošte: steta.mraz@varazdin.hr.