Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 02:46 sati


Trenutno svira:
BARRY MANILOW
MandySviralo je:

KATE BUSH
Cloudbusting

DARKO RUNDEK
Barbara (feat. Ekipa)

URBAN
Astronaut (& 4)

MADONNA
The Power Of Good bye

GABRIELLE
Rise

08.04.2021. 13:46:51

Vraća se Humanitarna utrka grada anđela

Sportsko rekreativno društvo 315 Sjeverozapad i Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, na inicijativu Damira Habijana, organiziraju humanitarnu utrku s koje će sav prihod od kotizacija biti doniran Odjelu pedijatrije Opće bolnice Varaždin. 
2. humanitarna utrka grada anđela održat će se u nedjelju, 9. svibnja 2021. godine, sa startom na Kapucinskom trgu u 10.00 sati. 
Anica Sitar, stručna suradnica u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina, podsjetila je da je 2019. godine organizirana 1. humanitarna utrka grada anđela za Ivana Kišića, oboljelog od cerebralne paralize, te je sav prihod od kotizacija i donacija građana, u iznosu od 33.200 kuna, usmjeren za troškove njegovog liječenja. – Ovo je samo nastavak prve odlične humanitarne utrke grada anđela. Ove godine smo odlučili da će sva donirana sredstva biti usmjerena na račun pedijatrijskog odjela Opće bolnice u Varaždinu - rekla je Sitar.
Damir Habijan zahvalio je SRD 315 Sjeverozapad i Zajednici na prihvaćanju inicijative i organizaciji 2. humanitarne utrke.  
Predsjednik SRD 315 Sjeverozapad, Marko Dugandžić, pozvao je građane da se odazovu. – Prijave idu preko aplikacije stotinka.hr. Svaki sudionik utrke dobit će u startnom paketu buff - sportsku maramu s logom utrke i predivnu medalju sa znakom anđela. Veselimo se utrci i nadamo da će vrijeme i mjere poslužiti – završio je Dugandžić.