Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 06:09 sati


Trenutno svira:
SONGKILLERS
Dio Mene (ft. Nikola Marjanovic)Sviralo je:

BRYAN ADAMS
Cloud Number Nine (Remix)

FLARE
Zaista

BRUNO MARS
Just The Way You Are

TOPLOADER
Dancing In The Moonlight

HOZIER
Take Me To Church

Vijesti
U sklopu redovite Glavne skupštine varaždinske peradarsko prehrambene kompanije KOKA d.d. imenovani su novi članovi Uprave te Nadzornog odbora.
Radio Sjeverozapad / 29.06.2022. 08:58:41

Završena aglomeracija u općini Sračinec

Najveći infrastrukturni projekt u povijesti Općine Sračinec završen je – do svakog kućanstva i svake građevinske parcele na području Sračinca i Svibovca Podravskog dovedena je kanalizacija, a do kraja kolovoza sve će ulice biti asfaltirane.
333. zavjetno hodočašće vjernika grada Varaždina Majci Božjoj Bistričkoj održat će se od 2. do 4. srpnja 2022. godine. Hodočašće predvodi varaždinski biskup mons. Bože Radoš, a organizira župa sv. Josipa u Varaždinu
Radio Sjeverozapad / 23.06.2022. 11:36:56

Márta Sebestyén u Varaždinu

HNK Varaždin će u ponedjeljak, 27. lipnja 2022. u 19 sati ugostiti Mártu Sebestyén
Radio Sjeverozapad / 20.06.2022. 12:37:39

„Granaju se grane svijetu na sve strane“

Kazališni studio mladih Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu održat će od 24. do 29. lipnja peterodnevnu radionicu primijenjenog kazališta za integraciju djece iz Ukrajine pod nazivom „Granaju se grane svijetu na sve strane“.
Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu ima čast otvoriti 61. Hvarske ljetne priredbe izvedbom predstave Tartuffe, Tartuffe, Tartuffe J. B. P. Molièra
U Gradskoj vijećnici Grada Varaždina u četvrtak je održan radni sastanak o mogućnostima suradnje na području osnivanja centra za CNC tehnologije te etabliranju proizvodnje lasera za rezanje u Varaždinu.
U ponedjeljak 13. lipnja 2022. godine završilo je zaprimanje prijava štete uzrokovane olujnim nevremenom i tučom na području Grada Varaždina 25. svibnja.
Radio Sjeverozapad / 13.06.2022. 12:48:59

15. rođendan Županijskog saveza poljoprivrednih udruga

Med, varaždinsko zelje, varaždinsko bučino ulje, varaždinski klipič, cvijeće, vino, voće i povrće, samo je dio proizvoda koje su na Franjevačkom trgu predstavili poljoprivrednici iz gotovo svih dijelova Varaždinske županije okupljeni u Županijski savez poljoprivrednih udruga.
Već punih 15 godina Udruga savjetovališta „Uz tebe sam“ brine o djeci s teškoćama u razvoju iz Varaždinske županije. Obljetnicu rada obilježili su na Trgu kralja Tomislava u Varaždinu prigodnim nastupom djece - korisnika Udruge.
Zahvaljujući odličnoj suradnji između Grada Varaždinskih Toplica i Županijske uprave za ceste Varaždinske županije , modernizirana je još jedna prometnica. Asfaltiranje 1300 metara ceste u Hrastovcu još je jedan dokaz kako ŽUC ima sluha za potrebe Grada Varaždinskih Toplica.
Građani od 1. srpnja 2022. godine novčane kazne za prekršaje počinjene u prometu, na mjestu počinjenja prekršaja više neće moći plaćati gotovinom, već od tog datuma Ministarstvo unutarnjih poslova u potpunosti prelazi na bezgotovinsku naplatu novčanih kazni putem POS uređaja.
Radio Sjeverozapad / 23.06.2022. 11:29:49

Najavljen Festival varaždinskih dvorišta

U dvorištu zgrade u vlasništvu obitelji Kovačić Macolić u Gajevoj ulici, najavljen je Festival varaždinskih dvorišta.
Radio Sjeverozapad / 20.06.2022. 12:34:48

U Zelendvoru u subotu 25.lipnja atraktivne Konjičke igre

Tradicionalno povodom Dana Općine Petrijanec i ove godine održavaju se konjičke igre u Zelendvoru.
Radio Sjeverozapad / 13.06.2022. 12:59:19

Na placu se u subotu 18. lipnja slavi vrhunac sezone

Za nabavku mlade mrkvice, graška, krumpira, zelja, borovnica, bresaka, marelica i drugog voća i povrća ovih dana nema boljeg mjesta od našeg varaždinskog placa. 
Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj  zajedno je s ravnateljem Glazbene škole u Varaždinu Davorom Matačićem, ravnateljem Koncertnog ureda Raymondom Rojnikom, profesoricom i zborovođom Dadom Ružom, zborovođom Chorus angelicusa Lukom Šoparom te zamjenikom ravnatelja i voditeljem orkestracije Nikolom Novakom održao konferenciju za novinare na kojoj je najavljen međunarodni projekt Glazbene škole Varaždin i Glazbene škole Ravensburg.
Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije, na temelju Ugovora, provodit će mjere adulticidne dezinsekcije komaraca na području Grada Varaždina kojim je predviđeno obavljanje četiri larvicidna tretmana (suzbijanje ličinki komaraca) i četiri adulticidna tretmana (suzbijanje odraslih jedinki).
Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj u ponedjeljak je nazočio predstavljanju programa ovogodišnjeg Kliker festivala.
Nakon Sračinca, Jalžabeta, Možđenca i Margečana, niz klauzura koje za dužnosnike stranke organizira Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Varaždinske županije zaključen je u ponedjeljak u Varaždinu.
U srijedu, 8. lipnja 2022. godine u 9 sati u Gradskoj vijećnici Grada Varaždina bit će održana zanimljiva radionica na kojoj će predstavnici udruga, institucija, ustanova i poduzeća te mjesnih odbora kao i svi zainteresirani građani imati priliku iznijeti svoje ideje i prijedloge o razvoju urbanog područja Varaždin.