Petak je.


U jutarnjem terminu
s Vama je Robert
Trenutno svira:Sviralo je:


GNARLS BARKLEY
Crazy

BLACK EYED PEAS
JUST CAN'T GET ENOUGH

Vijesti
Na prigodnoj konferenciji za medije u atriju Županijske palače, predstavljeni su rezultati Javnog poziva za dodjelu bespovratnih potpora Varaždinske županije u turizmu za 2021. godinu
U braniteljskoj prostoriji u ulici Ljudevita Gaja u Ivancu održana je prigodna svečanost na kojoj su kćerki hrvatskog branitelja Josipa Goluba, te UDVDR Ogranku Ivanec uručena dva laptopa, koje je donirala tvrtka Elektro Kruno iz Margečana.
Župan Varaždinske županije Radimir Čačić je u društvu vijećnice u Općinskom vijeću Općine Sračinec Valerije Paljak i ravnatelja ŽUC-a Tomislava Osonjačkog obišao radove koji se izvode na području Općine Sračinec, točnije u Zelendvorskoj ulici koja vodi od Sračinca prema Petrijancu, a vrijednost dvogodišnjeg projekta je dva i pola milijuna kuna.
Radio Sjeverozapad / 13.05.2021. 07:55:58

UREĐENJE BICIKLISTIČKE STAZE U GORNJEM KUĆANU

Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok obišao je radove u Varaždinskoj ulici u Gornjem Kućanu.
Radio Sjeverozapad / 13.05.2021. 07:43:58

ČEHOK: SVI GRAĐANI MOGU BITI POTPUNO SIGURNI

Građani Varaždinu magu biti potpuno sigurni, naši vatrogasci su najbolje jamstvo njihove sigurnosti, sigurnosti njihovih života i imovine – izjavio je gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok
Radio Sjeverozapad / 13.05.2021. 07:39:37

Ludbreg - Počela izgradnja Bike parka

Grad Ludbreg sve se više okreće razvoju outdoor turizma.
Radio Sjeverozapad / 13.05.2021. 07:28:07

Ministar Horvat u Varaždinskim Toplicama

Ministar Horvat prilikom posjete Varaždinskim Toplicama s gradonačelnicom Ratković razgovarao o kapitalnom projektu izgradnje novog stambenog naselja
Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina odlučila razveseliti vrtićke mališane - nema dječje olimpijade, ali ima sportskih paketa za najmlađe
Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok upućuje čestitke Zlatku Kopljaru dobitniku ovogodišnje „Nagrade Vladimir Nazor“ za izložbu Tenebroso postavljenu u Gradskom muzeju u Varaždinu te postavljanje skulpture K19 na Šetalište Vatroslava Jagića u Varaždinu.
Osim što je Općina Vinica poznata po brojim kulturnim znamenitostima, zahvaljujući bogatoj prošlosti i svojoj kulturnoj baštini, poznata je također po uređenim parkovima te uređenim cvjetnim gredicama.
Radio Sjeverozapad / 13.05.2021. 12:03:27

DRUGA OSNOVNA ŠKOLA ZASJALA U PUNOM SJAJU

Konferencijom za novinare uspješno je završen projekt energetske obnove II. osnovne škole u Varaždinu.
Radio Sjeverozapad / 13.05.2021. 12:01:15

SLIJEDEĆI TJEDAN SVI UČENICI U ŠKOLAMA !

S obzirom na sve bolju procijepljenost stanovništva Varaždinske županije i činjenicu da je cijepljena gotovo svaka druga osoba u odgojno-obrazovnom sustavu, osnovnim i srednjim školama na području Varaždinske županije dana je mogućnost da od ponedjeljka 17. svibnja nastavu ponovno organiziraju po modelu A (u školi) i to za sve razrede.
Predstavnike petnaestak putničkih agencija iz cijele Hrvatske u subotu je pred Gradskom vijećnicom pozdravio gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok.
Radio Sjeverozapad / 10.05.2021. 12:34:28

Odlikovan pukovnik Ivan Rukljić

Povodom 30.obljetnice osnivanja slavne 104. brigade Hrvatske vojske u subotu je u Gradskoj vijećnici Grada Varaždina održana svečanost na kojoj je prvom ratnom zapovjedniku brigade, pukovniku Ivanu Rukljiću uručeno odlikovanje.
Krajem 2019. godine započela je faksimilna rekonstrukcija uličnog pročelja Sinagoge u Varaždinu prema projektu iz 2006. godine koji je izradio Studio Kušan.
U nedjelju, 9. svibnja 2021. godine, u Varaždinu će se održati 2. humanitarna utrka grada anđela, u organizaciji Sportsko rekreativnog društva 315 Sjeverozapad i uz pomoć Udruge Active Vita.
Radio Sjeverozapad / 06.05.2021. 07:52:59

Masovno cijepljenje u Ludbregu

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije potvrdio je kako će se ovog petka i subote, dakle 7. i 8. svibnja, održati masovno cijepljenje u ludbreškoj sportskoj dvorani i to za područje cijele bivše općine Ludbreg.
Radio Sjeverozapad / 06.05.2021. 07:50:54

Plenkovićeva podrška HDZ-ovim kandidatima

Nakon što je predsjednik Vlade Republike Hrvatske i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković posjetio Varaždin kako bi dao podršku koaliciji HDZ-HSLS-HSU odnosno njihovim kandidatima na predstojećim lokalnim izborima, na dolasku i podršci zahvalili su mu Anđelko Stričak i Alen Runac.
Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok u srijedu je u Gradskoj vijećnici uz svoje zamjenike Zlatana Avara i Sandru Malenicu te direktora gradske tvrtke Varkom Željka Bunića predstavio knjigu „Nova vizura Grada Varaždina 2017 – 2021“ s presjekom svih projekata Grada Varaždina u prošlom mandatnom razdoblju.
Radio Sjeverozapad / 05.05.2021. 12:48:32

Predstavljanje brze punionice električnih vozila u Cestici

HEP-ova mreža ELEN punionica prostire se na području svih 20 županija i Grada Zagreba te pokriva sve autoceste i druge važne cestovne pravce u Hrvatskoj, gradska središta i turistička odredišta, uključujući i više otoka.