Odmarajte uši.
Mi sviramo!


Trenutno je - 03:45 sati


Trenutno svira:
EVERYTHING BUT THE GIRL
I Didn't Know I Was Looking for LoveSviralo je:

LAUREN JAUREGUI
50ft. I need more than 50 ft

YAMMAT
Ti I Ja

ADASTRA
Znam da si tu (Ft. Helena Bastic)

JAMES ARTHUR
Falling like the Stars

JOHNNY CASH
Personal Jesus

Vijesti
Radio Sjeverozapad / 20.09.2021. 11:45:20

GRAD NOVI MAROF/ Završili 8. Dani vrganja i crnog tartufa

Organizatori zadovoljni: Manifestacija je nadišla sam Novi Marof i postala prepoznatljiva kao brend u Varaždinskoj županiji
Radio Sjeverozapad / 20.09.2021. 11:40:06

Održana jubilarna 20. varaždinska Biciklijada

Brojni su se biciklisti, i veliki i mali, okupili u subotu, 18. rujna, na jubilarnoj 20. varaždinskoj Biciklijadi koju su organizirali Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i Brdsko biciklistički klub Asi, pod pokroviteljstvom Grada Varaždina.
Općina Martijanec uskoro će imati mogućnost značajnijeg participiranja u povlačenju sredstava fondova Europske unije nakon što je Općinsko vijeće na sjednici u srijedu potvrdilo ulazak Općine u obuhvat većeg urbanog područja grada Varaždina.
Izvršenje proračuna u prvoj polovici godine bila je jedna od točka sjednice Gradskog vijeća Grada Varaždinskih Toplica u utorak.
Radio Sjeverozapad / 09.09.2021. 10:50:04

Trag u lepoglavskom čipkarstvu - Danica Brössler

Za četvrt stoljeća Međunarodnog festivala čipke u Lepoglavi organizatori su u suradnji s Gradskim muzejom Varaždin priredili atraktivnu izložbu posvećenu talentiranoj i svestranoj Danici Brössler koja je zaslužna za oživljavanje umijeća izrade i promicanje lepoglavske čipke.
Otkrivanjem ploče s imenom glumice Smiljke Bencet–Jagarić u varaždinskoj "Walk of Fame" u Uskoj ulici, gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj u srijedu je otvorio 16. Trash Film Festival.
Radio Sjeverozapad / 09.09.2021. 08:43:20

Na groblju u Varaždinu odana počast poginulim braniteljima

Na groblju u Varaždinu odana počast poginulim braniteljima te preminulim građanima, a u katedrali služena sveta misa u čast Male Gospe
Vatrogasna zajednica općine Vinica 5. rujna bila je organizator, a DVD Vratno Donje domaćin 7. međuopćinskog natjecanja vatrogasaca i vatrogasne mladeži vatrogasnih zajednica općina Cestica, Petrijanec, Vinica i Maruševec.
Radio Sjeverozapad / 07.09.2021. 12:47:11

Budućnost Varaždinske županije

Budućnost Varaždinske županije: upriličen prijem za državne prvake u natjecanjima u znanju i strukovnim disciplinama
Stožer civilne zaštite Grada Varaždina u ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine raspravljao je o organizacije rada u osnovnim školama na području Grada Varaždina u uvjetima sprječavanje zaraze koronavirusom.
Očuvati kulturna dobra, ali ih istovremeno staviti u funkciju održivog razvoja te otvoriti posjetiteljima, glavni je cilj projekata Varaždinske županije na području kulture, istaknuto je na radnom sastanku župana Anđelka Stričaka s ministricom kulture i medija Ninom Obuljen Koržinek u Županijskoj palači.
Vijećnici koalicije HDZ-HSLS-HSU podržat će najavljeni rebalans proračuna Varaždinske županije jer se njime značajno povećavaju sredstva za područje obrazovanja i zdravstva.
Radio Sjeverozapad / 14.09.2021. 07:18:24

U Jurketincu održan Malonogometni kup Općine Maruševec

U organizaciji Društva za šport i rekreaciju Maruševec, a pod pokroviteljstvom Općine Maruševec prošle je nedjelje održan općinski Malonogometni kup za ekipe koje igraju u malonogometnoj ligi Općine Maruševec
Uz nastup biciklista iz 15-ak hrvatskih i slovenskih klubova, u nedjelju je održana cestovna biciklistička utrka povodom Dana oslobođenja grada Varaždina i Varaždinske županije te oslobođenja vojnog skladišta Banjščina.
Radio Sjeverozapad / 14.09.2021. 07:13:06

Varaždinske mažoretkinje na Državnom natjecanju u Glini

Varaždinske mažoretkinje na Državnom natjecanju u Glini.Osvojile 11 zlata, 6 srebra i 3 bronce
Radio Sjeverozapad / 02.09.2021. 12:17:07

Siguran početak školske godine – poštujte naše znakove

U prve razrede osnovnih škola na području Varaždinske županije upisano je 1650 prvašića, a što znači i toliko novih svakodnevnih sudionika u prometu. Zato će policija u sklopu strateških aktivnosti Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa poduzimat razne aktivnosti, a sve kako bi djeca u prometu bila sigurnija
U nedjelju, 5. rujna s početkom u 19,30 sati u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu održat će se koncert sopranistice Tanje Ruždjak uz klavirsku pratnju Marcina Koziela.
Radio Sjeverozapad / 27.08.2021. 11:24:46

Gibonni prebačen na nedjelju 29.8.

Najava lošeg vremena za četvrtak / U nedjelju veliko finale s Psihomodo pop i Gibonnijem
Radio Sjeverozapad / 19.08.2021. 08:39:30

Novi Erasmus+ projekt iz Lepoglave

Obavijest o održavanju te poziv za prijave za sudjelovanje u novom Erasmus+ projektu Nezavisne udruge mladih
Radio Sjeverozapad / 18.08.2021. 11:53:06

FEDOR FISCHER u Ajngelu

Otvorenje izložbe slika FEDORA FISCHERA