Četvrtak je.


U jutarnjem terminu
s Vama je Robert
Trenutno svira:

Predajem se tebi ( Pocket Palma Remix)Sviralo je:

LITTLE MIX
Wings

ALEXIS JORDAN
GOOD GIRL

twocolors
Lovefool

MILE I PUTNICI
MASLINA

DUA LIPA
New Rules

14.05.2021. 07:49:25

Tvrtka Elektro Kruno darivala laptope kćerki hrvatskog branitelja za potrebe studija, te Ogranku ivanečkih dragovoljaca i veterana za potrebe provedbi programa

U braniteljskoj prostoriji u ulici Ljudevita Gaja u Ivancu, održana je prigodna svečanost na kojoj su kćerki hrvatskog branitelja Josipa Goluba, te UDVDR Ogranku Ivanec uručena dva laptopa, koje je donirala tvrtka Elektro Kruno iz Margečana. Na prigodnom daru u ime udruge zahvalio je Ljudvek Cikač, predsjednik UDVDR Ogranak Ivanec, rekavši kako je ovo nastavak uspješne suradnje ivanečkih veterana i dragovoljaca s tvrtkom Elektro Kruno, koja unatrag nekoliko godina pomaže u provedbi projekata. 
 „Uz praktičnu primjenu, kao što je pisanje projekata i programa, prijenosno računalo koristit ćemo i za prezentaciju naših programa, prije svega za tribine i predavanja na temu „Domovinski rat – Istina o slobodi“, za koju imamo odobrenje Ministarstvo znanosti i obrazovanja“, kazao je Cikač. U emotivnom izlaganju, hrvatski branitelj Josip Golub, koji je primio prijenosno računalo u ime kćerke Lee, koja studira kroatistiku na Filozofskom fakultetu u Rijeci, zahvalio se Zdenku Đurasu iz tvrtke Elektro Kruno, te udruzi veterana i dragovoljaca, čiji je član, pripomenuvši kako će joj prijenosno računalo biti od velike pomoći u nastavku studija. I jedan značajni trošak manje za obitelj, s obzirom na to da je prijenosno računalo nešto što je njegovoj kćerki potrebno. Potpredsjednik ivanečkih dragovoljaca i veterana Željko Đurin također se zahvalio na daru, istaknuo kako u udruzi imaju nešto drugačija poimanja smisla postojanja i djelovanja od nekih drugih, te da je raspon djelovanja ivanečkih dragovoljaca i veterana iznimno širok. 
"Često znam pomisliti da se naš rad premalo cijeni u društvu i pomisli treba li nam to uopće, no tada se krene s nekim novim projektom i programom, kao što je dodjela prijenosnih računala djeci naših kolega, i nastavljamo dalje s velikim elanom." Zdenko Đuras iz tvrtke Elektro Kruno istaknuo je da već nekoliko godina pomno prati aktivnosti udruge i da je ugodno iznenađen o kako se kvalitetnim programima radi. Pohvalio je napore na promociji vrijednosti Domovinskog rata, kao i organizacijske sposobnosti, te naveo da je što može pomoći ljudima koji su u najtežim vremenima stavili na raspolaganje Domovini. Rekao je da će njegova tvrtka nastaviti pomagati braniteljskim udrugama, te najavio pomoć i predsjedniku ivanečke HVIDR-e Vjekoslavu Špacu, koji je također nazočio svečanosti. 
"Koliko Vas poznajem, a i temeljem onoga što sam sada čuo, ova prijenosna računala došla su u prave ruke. Možete i dalje računati na našu pomoć", kazao je, uz ostalo, Zdenko Đuras. Josip Golub jedan je od prvih hrvatskih branitelja našega kraja, koji je stao na branik Domovine stao još 1990. godine.